Præsentation

Frederiksborg Kammerkor synger et bredt klassisk repertoire inden for både kirkelig og verdslig musik, heriblandt et stort udvalg af skandinaviske sange.

Tidsmæssigt vælger vi musikken fra renæssancen til nutidens komponister.

Frederiksborg Kammerkor giver årligt 10 -12 koncerter. Koncerterne er oftest  sammensat over et tema, som giver en ramme for valg af musikken.

Ud over vores egne koncerter deltager vi i Kulturnatten i Hillerød og  musikalsk julerundvisning på Frederiksborg Slot, hvor koret lægger stemmer til den fortælling museet vælger.

Vi indgår med mellemrum i større korprojekter med professionelle sangere og orkester hovedsagelig bestående af unge musikstuderende fra Konservatoriet, senest i 2024 Giovanni Battista Stabat Mater og Antonio Vivaldi Gloria.

Koret prøver – så vidt muligt – at komme på Korrejse hvert andet år til et sted i Europa eller en anden dansk egn, hvor vi giver koncerter.

Frederiksborg kammerkor er grundlagt i 1963 med forbindelse til Frederiksborg Slotskirke. Koret har ca. 40 medlemmer og vi øver i Slotskirkens Hus i Hillerød hver torsdag kl. 19.30 – 22.00

Korets dirigent er Paul Kim